Με μήνυση απαντά ο Μουτζούρης στα γραφόμενα της Τόπακα

 

 

Μέσω  της νομικής οδού  απαντά ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης στα όσα έγραψε στο Facebook η πρώην υποψήφια του Αγγελική Τόπακα. Μάλιστα την μηνύει και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο κ. Μουτζούρης στην απάντησή του αναφέρει:

Σε απάντηση της αναρτήσεως στο Facebook της κα Α. Τόπακα στις 05.08.2023 με την οποία  για πρώτη φορά ακούγονται ψευδείς βαρύτατοι χαρακτηρισμοί που θίγουν την επιστημονική, επαγγελματική και ακαδημαϊκή  μου υπόσταση και υπόληψη και προσβάλλουν βάναυσα  την προσωπικότητα μου δηλώνω τα παρακάτω.

Ταυτόχρονα καταθέτω μήνυση, ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση στην κα A. Τόπακα  και σε όσους αναπαρήγαγαν ή θα αναπαραγάγουν το λιβελογράφημα. Το χρηματικό ποσό  που θα επιδικασθεί  θα προσφερθεί  εξ ολοκλήρου  στον Οίκο Ευγηρίας «Αγία Μαρίνα» στα Καρδάμυλα.

«Επί Πρυτανείας Μουτζούρη υπέστη (το ΕΜΠ) την μεγαλύτερη    καταστροφή αφού κάηκε ολοσχερώς και έμειναν μόνο οι τοίχοι αφού ούτε στην πυροσβεστική επετράπη να “παραβιάσει” το άσυλο…..»

Είναι γνωστό ότι επί της  Πρυτανείας μου 2006-2010 ουδεμία καταστροφή συνέβη στο ΕΜΠ . Το Πολυτεχνείο κάηκε όπως οι πάντες γνωρίζουν και εύκολα διαπιστώνουν, τον Νοέμβριο του 1995 επί άλλης Πρυτανείας

«Ενεφανίσθη στο Υπουργείο Ναυτιλίας επικεφαλής σε μία ” φωτογραφική” Διεύθυνση Λιμένων και Λιμενικών Έργων…..»

Δεν υπάρχουν φωτογραφικές Διευθύνσεις Λιμένων και Λιμενικών Έργων. Δεν υπήρξα Διευθυντής αλλά Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής το 2012 επί Ν.Δ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, η οποία Γ.Γ λειτουργούσε επί σειρά ετών προ εμού και μετά από εμένα.

«Αμφιβάλλω αν σχεδιάστηκε επί των ημερών του έστω και ένα αλιευτικό καταφύγιο….»

Δεν πρόκειται να κάνω απολογισμό του μελετητικού έργου μου στην κ. Τόπακα. Το έργο μου και την επιστημονική μου επάρκεια ως λιμενολόγου  το γνωρίζουν οι πάντες.

Υπήρξα Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής για ενάμιση χρόνο   μέχρι τον Μάιο του 2019 όταν και απεχώρησα δεδομένης της υποψηφιότητάς μου ως Περιφερειάρχου και όχι τέσσερα χρόνια πριν κατέλθω ως Υποψήφιος Βουλευτής Λέσβου με τη ΝΔ το 2012, όπου σημειώνω ήμουν πρώτος επιλαχών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.